Επικοινωνία:   Τηλ.: 2289 4003
Τηλεομοιότυπο: 2289 4468
Ηλ. διεύθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Προσωπικό:  
 
                     
Υπεύθυνη Γραφείου:
Δήμητρα Δημήτρη, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 2289 4002, τηλεομοιότυπο: 2289 4468
Ηλ. διεύθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
     
    Γραμματειακή Υποστήριξη:
Νίκη Χρυσάνθου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 2289 4003, τηλεομοιότυπο: 2289 4468
Ηλ. διεύθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  
 Αρμοδιότητες Γραφείου Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων
 
Το Γραφείο του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων παρέχει διοικητική υποστήριξη και εκτελεί εργασίες σε όλα τα θέματα που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του Αντιπρύτανη έτσι όπως προσδιορίζονται από το νομοθετικό πλαίσιο και τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
Πέραν των καθημερινών διοικητικών θεμάτων λειτουργίας, το Γραφείο έχει άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τις κεντρικές υπηρεσίες, τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου για τα ακαδημαϊκά θέματα που απορρέουν από το εύρος των ευθυνών του Αντιπρύτανη. Παρακολουθεί την προώθηση προτάσεων στα αρμόδια σώματα του Πανεπιστημίου, που βρίσκονται υπό την ευθύνη του Αντιπρύτανη με την ιδιότητα του Προέδρου στις διάφορες Συγκλητικές Επιτροπές, την υλοποίηση και εφαρμογή τους, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του εκάστοτε ακαδημαϊκού έτους. Επίσης στα πλαίσια που παρέχει ο νόμος στον Αντιπρύτανη, το γραφείο ετοιμάζει και προωθεί προτάσεις για ακαδημαϊκά θέματα που κατόπιν έγκρισης του αποστέλλονται στα αρμόδια σώματα για τελική έγκριση. Επιπρόσθετα το γραφείο έχει την ευθύνη για την διεκπεραίωση ενεργειών που αφορούν την υλοποίηση αποφάσεων που απορρέουν από τα αρμόδια σώματα του Πανεπιστημίου από τα οποία ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων εξουσιοδοτείται.
 
Το Γραφείο του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων εκπονεί μελέτες, συντονίζει και συμμετέχει σε διάφορα έργα που άπτονται ακαδημαϊκών/ ερευνητικών θεμάτων σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες και τις οντότητες του Πανεπιστημίου. Προωθεί αιτήματα των φοιτητών και Τμημάτων για έγκριση προς τον Αντιπρύτανη διασφαλίζοντας την έγκαιρη λήψη απόφασης και ενημέρωσης των ενδιαφερομένων.
 
Τέλος υπό την ευθύνη του γραφείου είναι η επικοινωνία και η συνεργασία του Αντιπρύτανη με τους πολιτικούς, κοινωνικούς και άλλους εταίρους του Πανεπιστημίου, που αφορούν ακαδημαϊκά θέματα.