Αναζητείτε εργασία;

Περισσότερες από 700 Θέσεις Εργασίας για φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου κάθε έτος.
Συνδεθείτε στο Career System
 
 

Χρειάζεστε βοήθεια με το Βιογραφικό Σημείωμα;

Ένα καλογραμμένο βιογραφικό σημείωμα μπορεί να σας δώσει το εισιτήριο για την συνέντευξη πρόσληψης.Διευθετήστε συνάντηση με την υπεύθυνη Λειτουργό του Γραφείου Σταδιοδρομίας μέσω του Career System για να λάβετε καθοδήγηση και συμβουλές.

Αναζητείτε Μεταπτυχιακό και Υποτροφία;

Σημαντικές πληροφορίες για μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό και υποτροφίες ή άλλη χρηματοδότηση μπορείτε να βρείτε στο Career System

Θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας;

Δηλώστε συμμετοχή στη σειρά σεμιναρίων Career Accelerator που διοργανώνονται κάθε Τετάρτη και κάντε το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων. Μην ξεχνάτε ότι οι εργοδότες δίνουν μεγάλη έμφαση στις δεξιότητες και στην προσωπικότητα των υποψηφίων.  

Δικτυωθείτε με πιθανούς εργοδότες!

Πολλές θέσεις εργασίας δεν δημοσιεύονται διαδικτυακά ή στον τύπο! Όσοι αναζητείτε εργασία, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να δικτυωθείτε με πιθανούς εργοδότες και να ανακαλύψετε την "κρυφή αγορά εργασίας"! Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις εργοδοτών και την Έκθεση Σταδιοδρομίας στο Career System

Συνδεθείτε μαζί μας!

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και στο Career System για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Μην διστάσετε να αφήσετε τα σχόλια σας ή να μας βελτιώσετε με τις εισηγήσεις σας!