Αναζητείτε εργασία;

Θέσεις Εργασίας αποκλειστικά για απόφοιτους και φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνδεθείτε στο Career System για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού! 
 
 

Χρειάζεστε βοήθεια με το Βιογραφικό Σημείωμα;

Ένα καλογραμμένο βιογραφικό σημείωμα μπορεί να σας δώσει το εισιτήριο για την συνέντευξη πρόσληψης.Διευθετήστε συνάντηση με την υπεύθυνη Λειτουργό του Γραφείου Σταδιοδρομίας για να λάβετε καθοδήγηση και συμβουλές.

Αναζητείτε Μεταπτυχιακό και Υποτροφία;

Σημαντικές πληροφορίες για μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό και υποτροφίες ή άλλη χρηματοδότηση μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά στην ιστοσελίδα και στο Career System ή σε έντυπη μορφή στο Γραφείο Σταδιοδρομίας. 

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας!

Δηλώστε συμμετοχή στη σειρά σεμιναρίων Career Accelerator που διοργανώνονται κάθε Τετάρτη και κάντε το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων. Μην ξεχνάτε ότι οι εργοδότες δίνουν μεγάλη έμφαση στις δεξιότητες και στην προσωπικότητα των υποψηφίων.  

Δικτυωθείτε με πιθανούς εργοδότες!

Πολλές θέσεις εργασίας δεν δημοσιεύονται διαδικτυακά ή στον τύπο! Όσοι αναζητείτε εργασία, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να δικτυωθείτε με πιθανούς εργοδότες και να ανακαλύψετε την "κρυφή αγορά εργασίας"! Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις εργοδοτών και την Έκθεση Σταδιοδρομίας στο Career System

Συνδεθείτε μαζί μας!

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και στο Career System για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Μην διστάσετε να αφήσετε τα σχόλια σας ή να μας βελτιώσετε με τις εισηγήσεις σας!