• Συναντήσεις με την Υπεύθυνη Λειτουργό, ατομικές ή σε μικρές ομάδες.
Βήμα 1 - Αίτημα για συνάντηση
 
Οι συναντήσεις με τη Λειτουργό του Γραφείου διευθετούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 09.30 - 14.00 και διαρκούν από 30 λεπτά μέχρι 1 ώρα ανάλογα
 
Για να διευθετήσεις συνάντηση, θα πρέπει να αποστείλεις το αίτημά σου μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας τα εξής:
  • Θέμα Συνάντησης (π.χ. Μεταπτυχιακές Σπουδές, Βιογραφικό Σημείωμα, Προγραμματισμός Σταδιοδρομίας κλπ)
  • Ημερομηνία και Ώρα Συνάντησης: Καθόρισε την ημερομηνία και την ώρα που σε βολεύει μεταξύ των 09.30 - 10.00, 10.00 - 10.30, 10.30 - 11.00, 11.00 - 11.30, 11.30 - 12.00, 12.00 - 13.30, 13.30 - 14.00. Δώσε τουλάχιστον 2 εναλλακτικές επιλογές. 
  • Μην ξεχάσεις να δώσεις επαρκείς πληροφορίες για τα θέματα που θα ήθελες να συζητήσεις, ώστε η Λειτουργός να προετοιμαστεί κατάλληλα και να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που σε αφορούν.
  • Προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας: Δώσε πληροφορίες σχετικά με το πτυχίο/τμήμα, επίπεδο και έτος σπουδών, τηλέφωνο επικοινωνίας.
Βήμα 2 - Προετοιμασία για συνάντηση
 
Για να είναι η συνάντησή σου παραγωγική, βεβαιώσου ότι πριν από το ραντεβού σου έχεις κάνει διερεύνηση σχετικά με τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό θα σε βοηθήσει να υποβάλεις πιο στοχευμένες και συγκεκριμένες ερωτήσεις στη Λειτουργό. Επισκέψου την ιστοσελίδα του Γραφείου Σταδιοδρομίας για πρόσβαση σε χρήσιμες πηγές πληροφόρησης (www.ucy.ac.cy/careers).
 
Βήμα 3 - Ημέρα της συνάντησης
 
Βεβαιώσου ότι θα φτάσεις στη συνάντησή σου στην ώρα σου. Οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του διαθέσιμου χρόνου για συζήτηση ή και ακύρωση της συνάντησης. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Πανεπιστημιούπολη, Κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου 'Αναστάσιος Γ. Λεβέντης' - ισόγειο).
 
Φέρε μαζί σου οποιοδήποτε υλικό νιώθεις ότι θα βοηθήσει στη συζήτηση με την Λειτουργό (π.χ. βιογραφικό σημείωμα, περιγραφή θέσης εργασίας, μεταπτυχιακού προγράμματος κλπ).
 
  •  Σύντομες επισκέψεις (Drop – In)
Eάν έχεις κάτι σύντομο να ρωτήσεις, μπορείς να επισκεφτείς το Γραφείο Σταδιοδρομίας χωρίς προσωπικό ραντεβού!
Πέρασε όποτε θέλεις για να πάρεις ενημερωτικό υλικό ή απλά να ρίξεις μια ματιά στις πινακίδες ανακοινώσεων, στη Βιβλιοθήκη του Γραφείου, στη συλλογή των περιοδικών μας κ.α.
 
Βρισκόμαστε στο Κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ισόγειο) Γραφεία 05 και 022
  
  •  Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση, Μέσω Email ή άλλου διαδικτυακού μέσου
 Πολλές απορίες μπορούν να επιλυθούν μέσω τηλεφώνου, email ή άλλου διαδικτυακού μέσου (π.χ. skype, messenger κλπ). 
 
Τηλέφωνο: 22894057/58
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram: ucy_careers_office