Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης

 
Ο Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης έχει την ευθύνη της οργάνωσης, του συντονισμού και της προσφοράς διοικητικής και γραμματειακής υποστήριξης του Συμβουλιυ του Πανεπιστημίου, τη Σύγκλητο, και το Πρυτανικό Συμβούλιο και παρακολουθεί και προωθεί την υλοποίηση των αποφάσεών τους. Ο Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης προσφέρει, επίσης, γραμματειακή υποστήριξη στο Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών και συντονίζει τη διαδικασία εκλογής Πρύτανη, Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Αναπληρωτών Κοσμητόρων και άλλων μελών στα Συλλογικά Όργανα του Πανεπιστημίου, όπως μελών ακαδημαϊκού προσωπικού στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου κ.λπ.
 
 
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Διοικητική Υποστήριξη:
Τούλα Χαριλάου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
τηλ.22894349, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματειακή Υποστήριξη:
Νίκη Ιακωβίδου, Γενικός Γραφέας
τηλ:22894011, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ
 
Διοικητική Υποστήριξη:
Πολίνα Βότση-Γιαννοπούλου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματειακή Υποστήριξη:
Γεωργία Στυλιανού, Γενικός Γραφέας
τηλ. 22894357, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Διοικητική Υποστήριξη:
Μαρία Μακρή- Μούζουρα, Γραμματειακός Λειτουργός
τηλ: 22894368, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματειακή Υποστήριξη:
Μαρία Αντωνίου, Γενικός Γραφέας
τηλ: 22894292, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.