Επαναπροκήρυξη της θέσης Ειδικού Επιστήμονα  για το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18 για διδασκαλία του φροντιστηρίου του μαθήματος:

ΕΠΑ 683 Εκπαιδευτική Στατιστική με εφαρμογές στατιστικών Πακέτων

Oι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8/12/17.

***************************************************************************************************

 

 

 

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής προκηρύσσει θέσεις για Ειδικούς Επιστήμονες (διδασκαλία) για το Εαρινό Εξάμηνο 2017-18

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα:

https://applications.ucy.ac.cy/recruitment

 το αργότερο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2017, η ώρα 12.00 τα μεσάνυχτα.

Ο/Η κάθε υποψήφιος/α θα ανεβάζει μια φορά τα έγγραφά και θα επιλέγει το κουτάκι για τα μαθήματα στα οποία θέλει να υποβάλει αίτηση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, Τηλέφωνα: 22892941/42, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

1. ΕΠΑ 332 Διδακτική των Μαθηματικών στο Νηπιαγωγείο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία ενημέρωσης σελίδας: 4/12/17