Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα των Φοιτητικών Ομίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Αυτή η ιστοσελίδα έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει και να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα όλους τους Ομίλους και τις δράσεις τους. Μια ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά σε αυτό το Θεσμό που λειτουργεί από φοιτητές προς φοιτητές από το 1992.
 
Οι Φοιτητικοί Όμιλοι έχουν ως κύρια αποστολή τους την προσφορά ευκαιριών και δράσεων προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αλλά και γενικά της τοπικής κοινότητας. Ως θεσμός λειτουργεί ως πρόσφορο έδαφος ενεργών φοιτητών που έχουν ως στόχο την προσωπική αλλά και συνολική εξέλιξη, μέσα από τα ενδιαφέροντα και ασχολίες τους.
 
Με την ένταξη σας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους Φοιτητικούς Ομίλους οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τη φοιτητική σας ζωή και θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Η συμμετοχή σε Ομίλους παρέχει τη δυνατότητα στους φοιτητές/τριες να ασχοληθούν με τα ενδιαφέροντά τους, πανεπιστημιακά ή και εξω-πανεπιστημιακά, καθώς και χόμπι τους. Προάγοντας τον εθελοντισμό και την συμμετοχή, σαν Θεσμός αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως η μουσική, ο χορός, οι κοινωνικές υπηρεσίες, οι καλές τέχνες, η φωτογραφία, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός κ.τ.λ.
 
Εμείς που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε αυτήν την μοναδική εμπειρία, σας εγγυούμαστε ότι αυτή η συμμετοχή ίσως είναι και η πιο σημαντική της φοιτητική σας ζωής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τους Φοιτητικούς Όμιλους που λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αυτό το εξάμηνο,
πατήστε ΕΔΩ.
 
  Εκ μέρους των Φοιτητικών Ομίλων ΠΚ,
   η Συντονιστική Επιτροπή Ομίλων ΠΚ
SEOPK