Σύνδεσμος Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι αυτόνομος και όλοι οι πτυχιούχοι του πανεπιστημίου γίνονται αυτόματα μέλη του Συνδέσμου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων συνεργάζονται στενά, ώστε να αναπτύξουν μια ισχυρή ανεξάρτητη σχέση προς όφελος του Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του.
 
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων υποστηρίζει και αναπτύσσει διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες εξυπηρετούν τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου, τους φοιτητές και την ευρύτερη κυπριακή κοινωνία.
 
Το Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων, το οποίο κατά τη διεθνή πρακτική των ανώτατων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων είναι ένα ανεξάρτητο όργανο και ο ρόλος του είναι κυρίως συμβουλευτικός και βοηθητικός, αποτελείται από εκλεγμένα μέλη του συνόλου των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
Το Γραφείο Αποφοίτων συνεργάζεται με το Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων και συμμετέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις συναντήσεις του για σκοπούς αλληλοενημέρωσης και δημιουργίας καλών σχέσεων.
 
 
Η αποστολή του Συμβουλίου είναι η εξής:
 
Το Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχει ενεργά ως συνεργάτης του Πανεπιστημίου στη διαμόρφωση και την υποστήριξη των οικονομικών και ακαδημαϊκών στόχων του αλλά και στην αναβάθμιση του διδακτικού και διοικητικού έργου του μέσω εποικοδομητικής κριτικής.
 
Επικοινωνία
 
Πρόεδρος: Πάμπος Χαραλάμπους, τηλ. 99482582, ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Νίκος Γρηγορίου, τηλ. 99646313, ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας: Μενέλαος Μενελάου, τηλ. 99519724, ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Σωφρόνης Βίκης, τηλ. 99400553 - ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκπρόσωπος Τύπου: Αντώνης Τινής, τηλ: 99406660 - ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συντονιστής εκδηλώσεων: Ναυσικά Χαραλάμπους Θεοφάνους, τηλ. 99537412, ηλ. διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
 
alumn