1δηγδφγη 6.5 8 klirodotimarta 10      Webp.net gifmaker 1
Εκστρατείες 
Δωρεές Υποτροφίες Κληροδοτήματα Βραβεία  
Ενισχύστε τις εκστρατείες του Πανεπιστημίου Κύπρου και συνδράμετε τον πολύπλευρο ρόλο που έχει να επιτελέσει ως κέντρο γνώσης, έρευνας και αριστείας.
Μπορείτε να δείτε τις εκστρατείες μας εδώ.
 
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκτός από χρηματικές δωρεές, δέχεται και:
 Δωρεές έργων τέχνης,
 Δωρεές βιβλίων και συλλογών προς το Κέντρο Πληροφόρησης - Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου»,
 Δωρεές εξοπλισμού. 
Κάντε την εισφορά σας, μέσω της θεσμοθέτησης υποτροφίας/υποτροφιών που προσφέρονται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου.
Μπορείτε να δείτε τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου εδώ
Μπορείτε να προσφέρετε στο Πανεπιστήμιο κληρονομιές, καταπιστεύματα, κληροδοσίες ή δωρεές περιουσιακών στοιχείων, για την εκπλήρωση ορισμένων σκοπών. Μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας μέσω της προκήρυξης βραβείων, τα οποία θα προσφέρονται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.  
 

Αν θέλετε να υποστηρίξετε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την έρευνα και τους φοιτητές του, μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά. Αν θέλετε να κάνετε τραπεζική μεταφορά μπορείτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου: CY05 0020 0195 0000 3570 1319 4276. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τ: 357 22894356.

 

 
 
 
Δυνάμει του Περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμου του 2002 Ν. 118(I)/2002, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές ή συνεισφορές για εκπαιδευτικούς, μορφωτικούς ή άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, δικαιούνται να διεκδικήσουν αφαίρεση του σχετικού ποσού κατά τον υπολογισμό του φορολογητέου εισοδήματος τους.
 
Για σκοπούς διεκδίκησης των φοροαπαλλαγών τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Κύπρου που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν/ζητηθούν είναι:
Α) Εγγεγραμμένη Επωνυμία Οργανισμού: Πανεπιστήμιο Κύπρου
Β) Ιδρύθηκε                                                     : Νόμος Ν. 144/89 (ημ. 28/07/1989)
Γ) Είδος Οργανισμού                                     : Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
Δ) Αριθμός φορολογικής ταυτότητας.       : 19118934X
Ε) Αριθμός εγγραφής στο Μητρώο ΦΠΑ. : CY 90001673W
Στ) Φιλανθρωπικό Ίδρυμα                           : απόφαση Υπουργού Οικονομικών με αρ. εγκυκλίου 1997/03, ημ. 13/03/1997