Καλωσήρθατε στον ιστότοπο του Συμβουλίου Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σας προσκαλώ σε μια σύντομη περιήγηση για να γνωρίσετε τα Αθλητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου τις δράσεις μας και τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου.
Ο αθλητισμός προάγει αξίες απαραίτητες για την συνοχή και την πρόοδο των σύγχρονων κοινωνιών, προάγει το σημαντικότερο αγαθό την υγεία μας. Στόχος μας λοιπόν είναι να καταστήσουμε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας κοινωνά των αθλητικών ιδεωδών μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στα διάφορα προγράμματα μας. Επιπλέον, θέλουμε οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας αποφοιτώντας, εκτός από άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες, να έχουν καταστήσει την άθληση μέρος της καθημερινότητάς τους.
Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες που παρέχουν οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει επιλεγόμενα μαθήματα αθλητισμού σε όλους τους φοιτητές σε μια πληθώρα ομαδικών και ατομικών αθλημάτων και έχουμε αναπτύξει μια σειρά αθλητικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Επίσης το Πανεπιστήμιο μας συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Κύπρου ενώ η παρουσία μας είναι έντονη και σε διεθνές επίπεδο μέσω της συμμετοχής μας στα πρωταθλήματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και της διοργάνωσης Πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Σας εύχομαι καλή περιδιάβαση στον ιστότοπο μας και σας περιμένουμε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου μας.
 
          Kyriazis
Καθηγητής Γεώργιος Κυριαζής,
Πρόεδρος Συμβουλίου Αθλητισμού.