Ημέρες Σταδιοδρομίας & Επιχειρηματικότητας

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας διοργανώνονται κάθε εαρινό εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και φιλοξενούν μεγάλο αριθμό εργοδοτών. Περιλαμβάνουν σειρά δραστηριοτήτων όπως Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας, Ακαδημία Καριέρας, Mock Interviews/ CV Clinic, Εργοδότηση, Παρουσιάσεις και Συζητήσεις. 

>>> Συνδέσου στο CAREER SYSTEM


Εταιρικές Παρουσιάσεις και Παρουσιάσεις Επαγγελμάτων "Meet the employers" 

Ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον επαγγελματικό τομέα που σε ενδιαφέρει, συνομιλώντας με εκπροσώπους εταιρειών ή επαγγλματικών κλάδων που φιλοξενούνται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συναντώντας τους εργοδότες δια ζώσης ή διαδικτυακά έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις εξελίξεις στον τομέα που σε ενδιαφέρει, τις προοπτικές και τις προκλήσεις, καθώς και τα προγράμματα που προσφέρονται για τοποθέτηση φοιτητών/τριών ή απασχόληση αποφοίτων. 

Η δικτύωση με επαγγελματίες του κλάδου συμβάλει στη λήψη πιο ενημερωμένων αποφάσεων σχετικά με τα επόμενα βήματα στη σταδιοδρομία σου, όπως για παράδειγμα στην επιλογή του μεταπτυχιακού σου, αλλά κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να προβάλεις το επαγγελματικό σου προφίλ σε δυνητικούς εργοδότες. 

>>> Συνδέσου στο CAREER SYSTEM


Ημέρες Γνωριμίας με εταιρείες και οργανισμούς

Εταιρείες και οργανισμοί ανοίγουν τις πόρτες τους και φιλοξενούν τους/τις φοιτητές/τριες και απόφοιτούς μας στις εγκαταστάσεις τους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με το πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, τα στελέχη διοίκησης και το προσωπικό.

>>> Συνδέσου στο CAREER SYSTEM

 

Ημέρες Εργοδότησης "On Campus Recruitment Week"

Οι τελειόφοιτοι/τες φοιτητές/τριες και οι πρόσφατα απόφοιτοι/ες του Πανεπιστημίου Κύπρου διασυνδέονται με εργοδότες που επιθυμούν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού τους με ικανούς/ες και ταλαντούχους/ες υποψήφιους/ιες, υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου που αναζητούν μια προκλητική καριέρα με επαγγελματικές προοπτικές. 

Υποψήφιοι/ιες και εργοδότες φιλοξενούνται στην Πανεπιστημιούπολη και πραγματοποιούν συνεντεύξεις πρόσληψης για μια βδομάδα. 

>>> Συνδέσου στο CAREER SYSTEM