Εκδήλωση Καλωσορίσματος των φοιτητών/τριών μας στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/09, με μεγάλη μας χαρά, η Εκδήλωση Καλωσορίσματος των φοιτητών και φοιτητριών μας στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!


Την Εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγήτρια Μαρίνα Νεοφύτου, η Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Τμήματος, Δρα. Ξένια Λοϊζίδου, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ), κα. Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα.


Επίσης, έγινε παρουσίαση του διαγωνισμού «Οικοδομώντας το Μέλλον» από τον συντονιστή του, Λέκτορα Μάριο Μαύρο, και ακολούθησε απονομή βραβείων στους νικητές και νικήτριες του διαγωνισμού από την Χορηγό Εταιρεία «Τσιμεντοποιία Βασιλικού».


Της Εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση, όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με τους φοιτητές/τριές μας και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας.

 Πρώτη Συνεδρία με εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή του Τμήματος


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/09 η πρώτη μας Συνεδρία με τη εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή του Τμήματος μας, ο ρόλος της οποίος είναι, μεταξύ άλλων:

 

(1) Να παρέχει συμβουλές, απόψεις και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με ζητήματα λειτουργίας και μελλοντικής εξέλιξης του Τμήματος ΠΜΜΠ.

 

(2) Να ενισχύει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης του Τμήματος με τον επαγγελματικό κλάδο των πολιτικών μηχανικών και μηχανικών περιβάλλοντος.

 

(3) Να συμβάλει στην προώθηση των αποφοίτων/τριών του Τμήματος και του έργου του.

 

Στη Συνεδρία συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με το μέλλον και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Τμήματος μας. Η Συμβουλευτική Επιτροπή αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς μηχανικούς, μηχανικούς περιβάλλοντος και χημικούς μηχανικούς που δραστηριοποιούνται σε εγνωσμένης αξίας οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Επίσκεψη στο υπό-κατασκευή Trilogy Limassol Seafront


Φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη επίσκεψη των φοιτητών και φοιτητριών μας  στο Trilogy Limassol Seafront. Ευχαριστίες στις εταιρίες A.J. Pericleous LLC και Cybarco για τη φιλοξενεία.