Εξετάσεις Πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας HSK

19 ΜΑΙΟΥ 2024

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων HSK την Κυριακή, 19 Μαίου 2024

Εγγραφή στις Εξετάσεις HSK

Δημιουργία Λογαριασμού
Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα www.chinesetest.cn και δημιουργήστε λογαριασμό. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμή σε 7 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Αγγλικής γλώσσας.
Εγγραφή
Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, πατήστε Book a Test για να εγγραφείτε στο HSK Test.
Επιλογή Επιπέδου Εξέτασης
Επιλέξτε το επίπεδο εξέτασης σύμφωνα με τη γνώση της Κινεζικής Γλώσσας.
Συμπληρώση Πληροφοριών σχετικά με τις Εξετάσεις
Συμπληρώστε τις πληροφορίες για την Εξέταση.
Συμπλήρωση Προσωπικών Στοιχείων
Συμπληρώστε τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της Εθνικότητας, της Μητρικής Γλώσσας και της Ημερομηνίας Γέννησης. Οι πληροφορίες με * αποτελούν υποχρεωτικά πεδία. Με την ολοκλήρωση συμπλήρωσης των στοιχείων, πατήστε Next.
Φωτογραφία
Βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία που ανεβάσατε έχει συγκεκριμένες διαστάσεις. Αν το μέγεθος της είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Cutting.
Επιβεβαίωση Προσωπικών Στοιχείων
Το Πιστοποιητικό σας θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στο εξεταστικό κέντρο όπου εγγραφηκατε. Επιλέξτε Next για να συνεχίσετε την εγγραφή. Ελέγξτε για ακόμη μία φορά τα προσωπικά σας στοιχεία και επιλέξτε την επιλογή Submit. Στη συνέχεια θα λάβετε ειδοποίηση για επιτυχή προ- Εγγραφή.
Καταβολή Κόστους Συμμετοχής
Το συνολικό κόστος συμμετοχής στην εξέταση θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο 27 μέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασης με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: 1. Κατάθεση του τέλους Εξέτασης στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν την λήξη προθεσμίας εγγραφής. Ως αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να βάλετε το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ και το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. Τράπεζα Κύπρου IBAN: CY80002001280000000502603900 Αριθμός Λογαριασμού: 012805026039 Όνομα Λογαριασμού: THE CYPRUS UNIVERSITY (CONFUCIUS) 2. Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω JCCsmart.com στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.jccsmart.com/e-bill/9356197 (UCY CONFUCIUS INSTITUTE). Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει το Όνομά σας και το Επίπεδο HSK. HSK 1 €50 HSK 2 €50 HSK 3 €60 HSK 4 €60 HSK 5 €80 HSK 6 €90
Επιβεβαίωση Εγγραφής
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και την καταβολή του ποσού της εξέτασης, οι εξεταζόμενοι θα λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους, το αργότερο 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία της εξέτασης.
Εκτύπωση του Αποδεικτικού Εγγράφου Συμμετοχής στην Εξέταση
Συνδεθείτε στο www.chinesetest.cn χρησιμοποιώντας το όνομα του χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για να εκτυπώσετε το Αποδεικτικό Έγγραφο Συμμετοχής στην Εξέταση/Admission Ticket (Personal Information Centre ->Test Taker Information ->Print). Οι εξεταζόμενοι προσέρχονται κατά την ημερομηνία της εξέτασης με το Αποδεικτικό Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις και την Ταυτότητά τους (ή άλλο Επίσημο Πιστοποιητικό).
Αποτελέσματα Εξετάσεων
Σε περίοδο πέντε εβδομάδων μετά την ημερομηνία Εξέτασης, συνδεθείτε στο www.chinesetest.cn χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας για να δείτε ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα της εξέτασης.

*Για το Εγχειρίδιο Εγγραφής για Εξετάσεις HSK πατήστε εδώ.