- Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών -
 
Γιώργος Λαμπριανού - Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών
Τηλ.: 22894014, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
- Γραφείο Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης -
 
Ισαβέλλα Κουνίδου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ. 22894337, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Γραφείου Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
Σοφία Τομπάζου-Καντζηλάρη, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ.: 22894350, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφείο Στήριξης Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
Γεωργία Στυλιανού, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894013, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
  
- Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης -
 
Τούλα Χαριλάου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894349, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοικητική Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου
 
Νίκη Ιακωβίδου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894011, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου
 
 
Πολίνα Βότση-Γιαννοπούλου, Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Τομέα Επιχειρησιακής Υποστήριξης
Διοικητική Υποστήριξη Συγκλήτου - Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
Άρτεμις Πετεινού, Βοηθός Γραφείου
Τηλ.: 22894357, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Συγκλήτου - Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
Μύρια Ευαγγέλου-Τάνου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22893880, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Συγκλήτου - Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
 
Μαρία Μακρή- Μούζουρα, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ: 22894368, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοικητική Υποστήριξη Πρυτανικού Συμβουλίου –
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
Μαρία Αντωνίου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894292, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Πρυτανικού Συμβουλίου –
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
 
- Τομέας Συμβάσεων και Αγορών - 
 
Άδωνης Μακρίδης, Ανώτερος Λειτουργός
Τηλ.: 22894078, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος Τομέα Συμβάσεων και Αγορών
 
 
 
- Γραφείο Νομικών Θεμάτων -
 
Χριστιάνα Μικελλίδου, Νομική Λειτουργός Πανεπιστημίου
Τηλ.: 22894358, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
Φάνη Λοϊζου-Χριστοδούλου, Γενική Γραφέας
Τηλ.: 22894359, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
 
- Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου -
 
Όλγα Μιχαηλίδου, Γραμματειακός Λειτουργός
Τηλ.: 22894342, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη Αρχείου Πανεπιστημίου Κύπρου
Υπεύθυνη Τηλεφωνικού Κέντρου Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Έλλη Χαραλάμπους, Βοηθός Γραφείου
Τηλ.: 22894362, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Μαρία Γιαγκουλλή, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894353, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Μαρίνα Αυγουστή, Βοηθός Βιβλιοθηκονόμος
Τηλ.: 22894339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τηλεφωνήτρια
Τηλ.: 22894000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλεφωνικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Φ.Ε.ΠΑΝ.
Δήμητρα Πραστίτη 
Τηλ.: 22894026, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.