ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο  
11/1/21
   
Bεβαιώσεις που αφορούν φοιτητές/τριες και εργοδοτούμενους στο Τμήμα ΕΠΑ  
Εντυπο αίτησης για βεβαίωση αναμενόμενης αποφοίτησης (αποστέλλεται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  
 

 
 
 
 
 
 
 
 


ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ
 
 
Γενική Ανακοίνωση για Προπτυχιακούς φοιτητές ΑκαδημαΪκό έτος 2020-21
7/12/20
Επάρκεια Ξένης Γλώσσας για κατάθεση πτυχίο Δημοτικής και Προδημοτικής στην Εκπαιδευτική Υπηρεσία 4/12/20
Σύστημα αξιολόγησης προγράμματος Σπουδών CAPP 30/11/20
Ανακοίνωση εγγραφών για Προπτυχιακούς Φοιτητές 11/1/21
 
Από τις 18/1/21 - 31/1/21  τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά.  Ακολούθως οι διδάσκοντες θα σας ενημεσουν πως θα προχωρήσετε σύμφωνα με της οδηγίες του ΠΚ
 11/1/21
 Παρουσίαση Τμήματος Για φοιτητές Α΄ έτους με εξάμηνο εισδοχής 2020-21  2/9/20

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σημαντική ανακοίνωση:
Βάσει των κανονισμών του Πανεπιστημίου Κύπρου η φοίτηση και η παρακολούθηση των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα είναι συνεχής και υποχρεωτική. Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, με απόφασή του (13η Συνεδρία, 19/12/2018) υπογραμμίζει την ανάγκη ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων. Φοιτητές/φοιτήτριες που σημειώνουν πέρα των έξι (6) απουσιών θα παραπέμπονται στο Συμβούλιο του Τμήματος. Σημειώνεται ότι οι φοιτητές/φοιτήτριες χρειάζεται να προσκομίζουν δικαιολογητικό της απουσίας τους, εκτός και αν πρόκειται για απρόοπτα συμβάντα, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις δύο (2) απουσίες.  
   
Oι φοιτητές με εξάμηνο Εισδοχής Χειμερινό 2018-19 και Εαρινό 2018-19 θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου εισδοχής τους.  Πρέπει κατά την αποφοίτησή τους να συμπληρώνουν 240 π.μ.  Αρκετοί φοιτητές λόγω της αύξησης των μονάδων στα μαθήματα θα αποφοιτήσουν με περισσότερες από 240 π.μ. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. 
 


 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
 
Ανακοινώσεις εγγραφών Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Φοιτητών 27/11/20
Σεμινάρια Μεταπτυχιακών Φοιτητών (σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του προγράματος) 27/11/20
   
   
 
 
 
 
 
Σας παραθέτω πιο κάτω την ιστοσελίδα του Τμήματος στην οποία έχουν αναρτηθεί τα αναθεωρημένα προγράμματα σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο 2020-21 για πληροφόρηση.
 
Αφορούν Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς Φοιτητές προγραμμάτων: Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση, Μάθηση στις Φυσικές Επιστήμες και Περιβάλλον, Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 
 
Οι φοιτητές των υπόλοιπων προγραμμάτων ακολουθούν το υφιστάμενο Πρόγραμμα μέχρι και την έγκρισή του αναθεωρημένου από το ΔΙΠΑΕ.
 
 
Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών δεν προσφέρονται κάθε εξάμηνο. Είναι ευθύνη του φοιτητή να κάνει τον προγραμματισμό του έτσι ώστε να επιλέξει τα σωστά μαθήματα.Παρακαλούνται οι φοιτητές προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα σπουδών τους γιατί η αποφοίτηση τους είναι δική τους ευθύνη και όχι του Τμήματος.