Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δημιούργησε τη νέα σειρά podcast με τον τίτλο «Science Talks» (https://anchor.fm/ucy-science-talks), όπου γίνονται συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και ερευνητές για διάφορα επιστημονικά θέματα της ειδικότητάς τους.

Στόχος αυτής της σειράς είναι να συστήσει στο κοινό τους ερευνητές του ιδρύματος και να συνδέσει την επιστήμη και την κοινωνία, με την παρουσίαση εκλαϊκευμένων επιστημονικών θεμάτων.

Στα πρώτα 10 επεισόδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκστρατείας «Η έρευνα σώζει ζωές», διερευνώνται οι ανακαλύψεις και τα τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα που επικεντρώθηκαν στην υποστήριξη της ερευνητικής προσπάθειας για την ασθένεια COVID-19.

Τα επεισόδια πραγματοποιούνται με τη σύγχρονη δημοφιλή μορφή των podcast και ηχογραφούνται στο στούντιο του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη Στέλιος Ιωάννου. Δημιουργός της σειράς είναι η κα Μαρίζα Λαμπίρη, Επικεφαλής των Γραφείων Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων & Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι ακροατές μπορούν να αποστείλουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σχόλια και εισηγήσεις θεμάτων που θα επιθυμούσαν να καλυφθούν στις εκπομπές.
 
 
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»
Λεωφ. Πανεπιστημίου 1
2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος

Χάρτες/Κτήρια

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ