Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών, ένα Τμήμα που φημίζεται για την ακαδημαϊκή του αριστεία (ερευνητική και διδακτική).

Το Τμήμα προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία με τρεις κατευθύνσεις, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα ειδίκευσης στους τομείς Αγγλόφωνη Λογοτεχνία και Πολιτισμικές ΣπουδέςΘεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Μεταφραστικές Σπουδές

Επιπλέον, προσφέρονται διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα στα επίπεδα α) Μάστερ (Μάστερ Διδακτικής της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας, Μάστερ στη Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, και ένα καινούργιο Μάστερ στις Αγγλικές Σπουδές που αναμένεται να ξεκινήσει να προσφέρεται σύντομα) και β) Διδακτορικού (στη Λογοτεχνία, τη Γλωσσολογία και τις Μεταφραστικές Σπουδές).

Στις σελίδες μας θα βρείτε επίσης πληροφορίες για τα ερευνητικά ενδιαφέροντα, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τις δημοσιεύσεις των μελών του διδακτικού προσωπικού. Οι πληροφορίες αυτές, καθώς και οι πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από το Τμήμα, θα ενημερώνονται διαρκώς. Επιπρόσθετα, οι σελίδες μας θα προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τα ακαδημαϊκά συνέδρια που οργανώνονται από τα μέλη του Τμήματος, την πολύ πετυχημένη σειρά ομιλιών που διοργανώνεται από το Τμήμα (Departmental Forum), αλλά και για τα διάφορα ερευνητικά εργαστήρια και τις ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια των διεθνών και τοπικών ερευνητικών προγραμμάτων που έχουν προσελκύσει τα μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού.

Αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο Τμήμα, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε με όποιες απορίες σας.

Δρ Στέλλα Αχιλλέως, Πρόεδρος