Στην αρμοδιότητά του Γραφείου υπάγονται η τήρηση των λογιστικών βιβλίων, η παρακολούθηση των τραπεζικών λογαριασμών του Πανεπιστημίου, καθώς και η ετοιμασία των οικονομικών λογαριασμών του Πανεπιστημίου.

Υπεύθυνη Γραφείου:

Παναγιώτα Μαρκίδου, Λογιστικός Λειτουργός 1ης Τάξης

Τηλ: 22894074, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοικητική Υποστήριξη:

Έλενα Πετρίδου, Γενικός Γραφέας

Τηλ: 22894089, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βασιλική Κουκουνίδου, Γενικός Γραφέας

Τηλ: 22894112, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έλενα Κωνσταντίνου, Γενικός Γραφέας

Τηλ: 22894090, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαριλένα Βαριάνου, Γενικός Γραφέας

Τηλ: 22894118, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.