Έντυπα για χρήση από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα βρίσκονται στη Διαδικτυακή Πύλη του ΠΚ (ελεγχόμενη πρόσβαση)

Γραφείο Εσόδων

Το Γραφείο Εσόδων είναι αρμόδιο για την αποτελεσματική και αποδοτική είσπραξη των εσόδων, σύμφωνα με τους νόμους, κανονισμούς, κανόνες και αποφάσεις πολιτικής του Πανεπιστημίου καθώς και για άλλα λογιστικά θέματα που αφορούν στα έσοδα. Αυτά περιλαμβάνουν παρακολούθηση των χρεωστών και των λογαριασμών εσόδων, τιμολογήσεις των φοιτητών και άλλες διάφορες τιμολογήσεις.

Υπεύθυνη Γραφείου:

Κατερίνα Κωνσταντίνου, Λειτουργός Πανεπιστήμιου
Τηλ.: 22894098, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Διοικητική Υποστήριξη:

Στέλιος Τούμπας, Λογιστικός Λειτουργός
Τηλ.: 22894091, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Παναγιώτα Πολυκάρπου, Γενικός Γραφέας
Τηλ.: 22894096, Ηλ. Διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.