Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα για Φοιτητές Εξωτερικού!
 
Είμαστε ευτυχείς που το Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μία από τις επιλογές σας για τις σπουδές σας. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, παρότι σχετικά καινούργιο, αφού δέχθηκε τους πρώτους του φοιτητές το 1992, έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως το πρωτοπόρο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή, είναι αναγνωρισμένο διεθνώς για τη συνεχή αφοσίωσή του στην αριστεία, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην έρευνα.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει τις υποδομές για να υποστηρίξει ένα πολύ-πολιτισμικό φοιτητικό σώμα. Συμμετέχει ενεργά στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS από το ακαδημαϊκό έτος 1998-1999, καθώς σε άλλα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αναπτύξει ένα διεθνές προφίλ τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην έρευνα, στοχεύοντας πάντα στη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Το νησί της Κύπρου είναι γνωστό για τις ακρογιαλιές του και τις κρυστάλλινες, γαλάζιες του θάλασσες, καθώς και για τη γραφική οροσειρά του Τροόδους: όλα αυτά βρίσκονται μόνο μία ώρα μακριά από την πρωτεύουσα Λευκωσία. Η Λευκωσία, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο. Η παλιά πόλη περιβάλλεται από τα Βενετικά τείχη του 16ου αιώνα, ενώ το σύγχρονο κομμάτι της Λευκωσίας προσφέρει μια άλλη εναλλακτική.
 
Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορούν να γίνουν για σας μια εμπειρία ζωής!
 
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!