Για να διευθετήσετε συνάντηση με Ψυχολόγο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας συμπληρώστε το παρακάτω ηλεκτρονικό έντυπο. 

Κατόπιν, θα επικοινωνήσει μαζί σας θεραπευτής/τρια του ΚΕ.Ψ.Υ. για να διευθετήσει συνάντηση μαζί σας. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω της γραμμής του ΚΕ.Ψ.Υ. 22 892136 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο επικοινωνίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είναι καταχωρημένα ορθά και ελέγχονται συστηματικά από εσάς.

Σημειώνεται ότι στο ΚΕ.Ψ.Υ. υπάρχει λίστα αναμονής και τα άτομα εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας.

 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ συμπληρώστε ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=tObRjayNjkCNjWdT6YAFMFlA2sbLDipLpeDDLsCvOa9UMjg3VEtSTFMyUkMzM0w4WE1CU0RFSUowVi4uπριν υποβάλετε το αίτημά σας για διευθέτηση συνάντησης.

   

Σημ. Το ΚΕ.Ψ.Υ. στην παρούσα φάση προσφέρει υπηρεσίες ατομικής ψυχοθεραπείας μόνο σε προπτυχιακούς ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακαδημαϊκό, διοικητικό και ερευνητικό προσωπικό που είναι δημότες Αγλαντζιάς μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Αγλαντζιάς που συνστεγάζεται στο χώρο του ΚΕ.Ψ.Υ., ενώ προσωπικό που δεν ανήκει στον Δήμο μπορεί να εξυπηρετηθεί στο ίδιο κέντρο με μικρό χρηματικό κόστος ή να παραπεμφθεί σε άλλες υπηρεσίες.

   
Ημερομηνία 
Ηλεκτρονική Διεύθυνση για Επικοινωνία 
Ονοματεπώνυμο 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 
Ιδιότητα Ατόμου 
Κλάδος (πρόγραμμα) και έτος Σπουδών 
Μέρες και ώρες που είστε διαθέσιμοι για συνάντηση εντός του ωραρίου του ΚΕΨΥ* 
Έχετε λάβει ξανά υπηρεσίες από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Κύπρου; 
ΑΝ ΝΑΙ, Σημειώστε το όνομα του θεραπευτή με τον οποίο έχετε συνεργαστεί 
Αν υπάρχει διαθεσιμότητα του προηγούμενού σας θεραπευτή, θα θέλατε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας; 
Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες 
Θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε διαδικτυακές συνεδρίες; 
Αν είχες επιλογή, τι θα επέλεγες; 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία ilejsvws Βοηθήστε μας στην μείωση των SPAM!
    
* Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 09.00-17.00.
 
** Σε περιπτώσεις όπου το αίτημα κρίνεται αναγκαίο ή επείγον παρακαλούμε όπως το αναφέρετε ώστε να γίνει προσπάθεια να διευθετηθεί συνάντηση το συντομότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και για άλλες δομές Συμβουλευτικής και Στήριξης μέσα από τη σελίδα μας.