Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Νομομάχειας, του επιστημονικού περιοδικού του Νομικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
Ο Νομικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου (Group of Legal Education UCY), ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014, ενώ εντάχθηκε επίσημα ως οντότητα στο Πανεπιστήμιο, τον Σεπτέμβρη του 2015. Επιδίωξη του Ομίλου, αποτελεί η εμπέδωση και η προώθηση της νομικής γνώσης μέσω της διεξαγωγής ποικίλων δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και διαλέξεων στο πλαίσιο του κυπριακού αλλά και του διεθνούς δικαίου.
 
Το περιοδικό Νομομάχεια, συνιστά το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα των μελών του Ομίλου. Στόχος της Νομομάχειας, αποτελεί η μελέτη και η ανάλυση επίκαιρων νομοθετικών και νομολογιακών θεμάτων καθώς και η κάλυψη και παρουσίαση των δραστηριοτήτων, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Νομικού Ομίλου.
 
Οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Εκδοτική Ομάδα του περιοδικού, την Ακαδημαϊκή Σύμβουλο του Ομίλου και της Νομομάχειας Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δρ. Τατιάνα – Ελένη Συνοδινού, τους αρθρογράφους καθώς και τους χορηγούς της έντυπης έκδοσης, η συμβολή των οποίων κρίθηκε καθοριστική για την επίτευξη του συνολικού εγχειρήματος.
 
Στόχος μας, είναι η ενημέρωση τόσο των φοιτητών νομικής όσο και της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας για την νομική επιστήμη.
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 
Θεοδοσία Αναγνωστοπούλου
Πρόεδρος Νομικού Ομίλου Πανεπιστημίου Κύπρου
(Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής Παν. Κύπρου)
 
 
 
______________________________________________________________________
 
 
Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου (2018 - 2019)
 
  • Πρόεδρος: Αναγνωστοπούλου Θεοδοσία (ΝΟΜ 4ο έτος)
  • Αντιπρόεδρος: Ππάσιου Μαίρη (ΝΟΜ 3ο έτος)
  • Γραμματέας: Βαρνάβας Ανδρέας  (ΝΟΜ 3ο έτος)
  • Ταμίας: Αηδονίδου Αρίνα (ΝΟΜ 2ο έτος)
  • Οργανωτική Γραμματέας: Σκυλλουριώτη Εριέττα  (ΝΟΜ 1ο έτος)
  • Συντονισμός εκδοτικής ομάδας νομικού περιοδικού "Νομομάχεια": Παπαγεωργίου Σάββας (ΝΟΜ 4ο έτος) και Ιωάννου Ιωάννα (ΝΟΜ 4ο έτος)