Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του σχολείου μας είναι έτοιμο να προσφέρει αγάπη, φροντίδα, εκπαίδευση καθώς και μοναδικές εμπειρίες στα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Πρώτη μας έγνοια είναι να στηρίξουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά προσφέροντάς του ασφάλεια και ποιοτική αγωγή αλλά και να το βοηθήσουμε να αναπτύξει όσες περισσότερες ικανότητες και δεξιότητες μπορεί σε όλους τους τομείς (σωματικό, κινητικό, ψυχοσυναισθηματικό, γνωστικό και κοινωνικό. Σε κάθε τμήμα του νηπιαγωγείου και του βρεφοκομικού σταθμού εργάζονται δύο νηπιαγωγοί. Και οι δύο νηπιαγωγοί διαθέτουν αναγνωρισμένο πτυχίο νηπιαγωγού καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο.

Επιπρόσθετα στο σχολείο υπάρχει προσωπικό καθαρισμού του κτηρίου καθώς και ακαδημαϊκοί από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι κατά καιρούς εκπαιδεύουν - επιμορφώνουν τις νηπιαγωγούς στα διάφορα γνωστικά αντικείμενα.

Στην διάθεση μας είναι πάντα και η νοσηλευτική λειτουργός του Τομέα Ασφάλειας και Υγείας καθώς και πλήθος ειδικών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Βρεφοκομικός Σταθμός:

Πράσινη τάξη (κάτω των 2 ετών):  Κωνσταντίνα Κυπριανού, Μαρία Χήρα

Κόκκινη τάξη (κάτω των 2 ετών):   Κατερίνα Χατζηττοουλή, Ειρήνη Χήρα

Κίτρινη τάξη (2-3 ετών):   Μαρία Φωκά, Δέσποινα Ιωάννου, Στάλω Πελεκάνου


Νηπιαγωγείο "Λητώ Παπαχριστοφόρου":

Κόκκινη τάξη (3 ετών): Αρετή Μιχαήλ, Μαρία Πελεκάνου

Μπλε τάξη (4 ετών):  Κατερίνα Θεοδώρου, Κατερίνα Χατζηαποστόλου

Κίτρινη τάξη (Προδημοτική): Αυξεντία Αυξεντίου, Ευρυδίκη Καλούδη


Υπεύθυνη Βρεφοκομικού σταθμού και Nηπιαγωγείου "Λητώ Παπαχριστοφόρου" Πανεπιστημίου Κύπρου: 

Νάσια Χαραλάμπους

 

Γραφέας:

Ραφαέλλα Νικολάου