Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του σχολείου μας είναι έτοιμο να προσφέρει αγάπη, φροντίδα, εκπαίδευση καθώς και μοναδικές εμπειρίες στα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Πρώτη μας έγνοια είναι να στηρίξουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά προσφέροντάς του ασφάλεια και ποιοτική αγωγή αλλά και να το βοηθήσουμε να αναπτύξει όσες περισσότερες ικανότητες και δεξιότητες μπορεί σε όλους τους τομείς (σωματικό, κινητικό, ψυχοσυναισθηματικό, γνωστικό και κοινωνικό. Σε κάθε τμήμα του νηπιαγωγείου και του βρεφοκομικού σταθμού εργάζονται δύο νηπιαγωγοί. Και οι δύο νηπιαγωγοί διαθέτουν αναγνωρισμένο πτυχίο νηπιαγωγού καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο.

Επιπρόσθετα στο σχολείο υπάρχει προσωπικό καθαρισμού του κτηρίου καθώς και ακαδημαϊκοί από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι κατά καιρούς εκπαιδεύουν – επιμορφώνουν τις νηπιαγωγούς στα διάφορα γνωστικά αντικείμενα.

Στην διάθεση μας είναι πάντα και η νοσηλευτική λειτουργός του Τομέα Ασφάλειας και Υγείας καθώς και πλήθος ειδικών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Βρεφοκομικός Σταθμός:

Πράσινη τάξη (κάτω των 2 ετών): Παναγιώτα Χριστοδούλου και Ελένη Ζαχαρίου

Κόκκινη τάξη (κάτω των 2 ετών): Κατερίνα Χατηττουλή και Φωτεινή Δαμάσκου

Κίτρινη τάξη (2-3 ετών):  Αναστασία Αλεξοπούλου και Φωτεινή Χριστοφή

Νηπιαγωγείο “Λητώ Παπαχριστοφόρου”:

Μπλε τάξη (3 ετών):  Κωνσταντίνα Κυπριανού και Στέφανη Γεωργίου

   Συνοδοί:Αναστασία Τσιριπίλου και Δέσποινα Μερτζανίδου

Κόκκινη τάξη (4 ετών): Λούση Αλαμπρίτη και Σάββη Χαραλάμπους

Κίτρινη τάξη (Προδημοτική): Αυξεντία Αυξεντίου

Συνοδοί: Μαίρη Χριστοφή και Σταματίνα Χαραλάμπους

Υπεύθυνη Βρεφοκομικού σταθμού και Nηπιαγωγείου “Λητώ Παπαχριστοφόρου” Πανεπιστημίου Κύπρου: 

Έλενα Θεοδοσίου

Γραφέας:

Ραφαέλλα Νικολάου