Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί τους υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες σε μια «Ημέρα Γνωριμίας», την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 – 17.00, στο Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου 'Αναστάσιος Γ. Λεβέντης', στην Πανεπιστημιούπολη.
 
Όλοι οι υποψήφιοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες, με τη συμμετοχή σας στην «Ημέρα Γνωριμίας», θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε:
  • Παρουσιάσεις από ακαδημαϊκό προσωπικό των Σχολών και των Τμημάτων για τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και τις μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Ενημέρωση απο την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για σημαντικά φοιτητικά θέματα (σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογικής στήριξη).
  • Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης και να λάβετε έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι θα μπορείτε να συνομιλήσετε τόσο με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών και των Τμημάτων, όσο και με το διοικητικό προσωπικό της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και να δώσετε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα.
 
Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή σας στην «Ημέρα Γνωριμίας», θα γνωρίσετε από κοντά τις σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης, που πολλούς από εσάς θα φιλοξενήσουν σύντομα ως προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας.
 
Ελάτε να γνωριστούμε!!!
 
 DSC1154  DSC1083