Συμβολή στη μελέτη των πηγών και της ποιητικής του Ανδρέα Εμπειρίκου
 
ISBN 978-9963-700-26-4
232 σελ.
14.2 x 20.5 εκ.
 
Sikelianos PEK front
O Αντρέας Κ. Φυλακτού με το βιβλίο του Ο Εμπειρίκος συνομιλεί με τον Σικελιανό. Συμβολή στη μελέτη των πηγών και της ποιητικής του Ανδρέα Εμπειρίκου, μελετάει τις λογοτεχνικές σχέσεις των δυο μεγάλων ποιητών όπως αυτές εκδηλώνονται μέσα στο έργο τους.
 
Οι λυρικές, ιδίως, σχέσεις τους διερευνώνται συστηματικά για να φανερωθούν όχι μόνον ο λογοτεχνικός κρίκος που συνδέει τον Σικελιανό (των πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα) με τον Εμπειρίκο αλλά και η σχέση ανάμεσα στην παλιότερη ή «παραδοσιακότερη» με τη νεότερη και «νεοτερική» ελληνική ποίηση.
 
Με την εργασία αυτή παρουσιάζονται νέα στοιχεία για τις αναζητήσεις των δύο δημιουργών και συμπληρώνεται η εικόνα της ποιητικής έκφρασης τους σε θέματα « κοινού ενδιαφέροντος».
 
ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Έντυπη μορφή:
Νέα μειωμένη τιμή: €10 (κανονική τιμή €15)
O αγοραστής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής

Για αγορά του βιβλίου μέσω διαδικτύου απαιτείται χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, MasterCard, American Express).
Η αγορά πραγματοποιείται μέσω της JCC. Για να προχωρήσετε σε αγορά, πατήστε εδώ.
Για να σας σταλεί το βιβλίο, απαιτείται να στείλετε την απόδειξη πληρωμής σε αυτή τη διεύθυνση ηλ. ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ηλεκτρονική μορφή (pdf):
Τιμή: €6

Για εξασφάλιση της ηλεκτρονικής έκδοσης του βιβλίου ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες:
1. Πατήστε εδώ για αγορά του δικαιώματος πρόσβασης στην ηλεκτρονική έκδοση.
2. Mετά την αγορά, στείλτε την απόδειξη πληρωμής και  ζητείστε τον μοναδικό σας κωδικό για την ηλεκτρονική έκδοση σε αυτή τη διεύθυνση ηλ. ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
3. Με την αποστολή του κωδικού σας θα λάβετε και την ηλεκτρονική έκδοση.

Δείγμα Βιβλίου
Για δωρεάν δείγμα βιβλίου, πατήστε εδώ