Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν επιμορφώσεις εκπαιδευτικών στα πλαίσια των Erasmus+ προγραμμάτων SNAC (School Networks Alert Citizens Protection) και TIWI (Teaching ICT with Inquiry).

Στόχοι:

SNAC: O μετασχηματισμός των σχολείων σε φορείς καινοτομίας, εκπαίδευσης και πληροφόρησης για την κοινότητά τους για θέματα σεισμικής δραστηριότητας και πολιτικής προστασίας.

TIWI: Οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν πώς να εισάγουν τις ΤΠΕ στα μαθήματά τους καθώς αξιοποιούν την παιδαγωγική προσέγγιση της διερώτησης (inquiry learning). Επιπλέον, θα αναπτύξουν και θα εξελίξουν τις ψηφιακές τους ικανότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρoγράμματα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ucy.ac.cy/rescit…/…/research/research-programmes 

Πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στις επιμορφώσεις θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ucy.ac.cy/resciteg/el/instruction/workshop 

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση του προγράμματος TIWI, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019.
Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιμορφώσεις του προγράμματος SNAC, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2019.


 
 GoLab Mascots-1
Πρόσκληση εκπαιδευτικών στην κοινότητα του Go-Lab! Εγγραφείτε στην κοινότητα του Go-Lab και υιοθετήστε την μάθηση με διερώτηση και τον εικονικό πειραματισμό στην τάξη σας!
 
Είστε εκπαιδευτικός; Θέλετε να εμπλουτίσετε την διδασκαλία σας με συναρπαστικά πειράματα και εκπληκτικές επιδείξεις; Θέλετε οι μαθητές να αποκτήσουν πρακτικές εμπειρίες με την επιστήμη; Τότε εγγραφείτε στην κοινότητα του Go-Lab και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του που προσφέρει (Go-Lab Ecosystem)!
 
Εμείς θα σας εκπαιδεύσουμε να αξιοποιείται τα διαδικτυακά εργαστήρια και το εργαλείο συγγραφής Graasp προκειμένου να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά σενάρια που ακολουθούν το πρότυπο της διερώτησης και να εφαρμόζεται τα ψηφιακά αυτά μαθήματα (ILSs) στην τάξη σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να εξειδικευτείτε στην αξιοποίηση του Go-Lab και να γίνεται Go-Lab Expert Teacher, λαμβάνοντας αναγνώριση για τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε!
 
Η συμμετοχή και εγγραφή σας στο Go-Lab μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Αν θέλετε να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, κρατείστε επαφή με το άτομο επικοινωνίας που συντονίζει της επιμορφώσεις για το Go-Lab στην Κύπρο.
 
Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα του Go-Lab (αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Graasp, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν εδώ και μετά να πατήσετε στην φόρμα εγγραφής)
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Νικολέττα Ξενοφώντος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22892934