Εκτύπωση

 
Καλοκαιρινό Σχολείο για Εκπαιδευτικούς

Στο πλαίσιο του προγράμματος SNAC, διοργανώνεται καλοκαιρινό σχολείο στον Μαραθώνα της Ελλάδας (7-12 Ιουλίου 2019) για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και να επιμορφωθούν για θέματα που σχετίζονται με την εκπαιδευτική σεισμολογία και το Ανοικτό Σχολείο (Open Schooling). Για περισσότερες πληροφορίες για το καλοκαιρινό σχολείο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://snac.ea.gr/.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αιτηθούν για επιχορήγηση της συμμετοχής τους στο καλοκαιρινό σχολείο μέσω του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  (ΚΑ1 Application form). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου στις 13:00 (ώρα Kύπρου) για τα καλοκαιρινά σχολεία/σεμινάρια τα οποία διεξάγονται 1η Ιουνίου – 31 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα SNAC, πατήστε εδώ.
 

 
 GoLab Mascots-1
Πρόσκληση εκπαιδευτικών στην κοινότητα του Go-Lab! Εγγραφείτε στην κοινότητα του Go-Lab και υιοθετήστε την μάθηση με διερώτηση και τον εικονικό πειραματισμό στην τάξη σας!
 
Είστε εκπαιδευτικός; Θέλετε να εμπλουτίσετε την διδασκαλία σας με συναρπαστικά πειράματα και εκπληκτικές επιδείξεις; Θέλετε οι μαθητές να αποκτήσουν πρακτικές εμπειρίες με την επιστήμη; Τότε εγγραφείτε στην κοινότητα του Go-Lab και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του που προσφέρει (Go-Lab Ecosystem)!
 
Εμείς θα σας εκπαιδεύσουμε να αξιοποιείται τα διαδικτυακά εργαστήρια και το εργαλείο συγγραφής Graasp προκειμένου να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά σενάρια που ακολουθούν το πρότυπο της διερώτησης και να εφαρμόζεται τα ψηφιακά αυτά μαθήματα (ILSs) στην τάξη σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να εξειδικευτείτε στην αξιοποίηση του Go-Lab και να γίνεται Go-Lab Expert Teacher, λαμβάνοντας αναγνώριση για τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε!
 
Η συμμετοχή και εγγραφή σας στο Go-Lab μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Αν θέλετε να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, κρατείστε επαφή με το άτομο επικοινωνίας που συντονίζει της επιμορφώσεις για το Go-Lab στην Κύπρο.
 
Εγγραφείτε τώρα στην κοινότητα του Go-Lab (αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Graasp, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν εδώ και μετά να πατήσετε στην φόρμα εγγραφής)
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Νικολέττα Ξενοφώντος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22892934