Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του Ομίλου Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης του Πανεπιστημίου Κύπρου∙ ενός Ομίλου με μια μεγάλη, αλλά και όμορφη ιστορία. Κύριος στόχος μας είναι η ανάδειξη τόσο της ελληνικής παράδοσης όσο και της ορθόδοξης πνευματικής ζωής, αφού ανέκαθεν αυτές οι έννοιες ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες.
 
Στο πλαίσιο της δράσης του Ομίλου μας εντάσσονται η ραδιοφωνική εκπομπή στο ucy voice, πολλές εκδρομές και εξορμήσεις εντός Κύπρου, διάφορες πνευματικές ομιλίες, επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα και νοσοκομεία, μουσικές βραδιές με φαγητό, χορό και μουσική και έρανοι συλλογής τροφίμων. Επιπρόσθετα, έχουμε λατρευτικές ευκαιρίες όπως παρακλήσεις, απόδειπνα, εξομολογήσεις και αγρυπνίες. Τέλος, εκδίδουμε ένα μικρό τεύχος, που έχει στόχο να μας προσφέρει ένα ξεκούραστο διάβασμα και ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαθήματα.
 
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά στην παρέα μας, για να ζήσουμε μαζί το διαφορετικό!
 
 logo
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.