ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Σκοπός του Ομίλου είναι η έμπρακτη και συστηματική προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, προσβλέποντας στην ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Πανεπιστήμιο. Θα επιδιώξουμε τη λειτουργία και προβολή του Πανεπιστημίου ως πρότυπο για την Κυπριακή κοινωνία σε θέματα οικολογίας και διατήρησης της χλωρίδας και πανίδας.

Μέσα από το πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων του Ομίλου θα βοηθήσουμε στην υλοποίηση και επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων που έχει θέσει το Πανεπιστήμιο. Αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντος αποτελούν τόσο τα ζώα όσο και τα φυτά. Η συμπεριφορά μας απέναντι σε αυτά αντικατοπτρίζει το επίπεδο πολιτισμού και την ανθρωπιά μας.
 
Ο Όμιλος έχει ως στόχο την προστασία και διαφύλαξη των φυσικών συνθηκών που εξασφαλίζουν τη διαβίωση και διατήρησή τους στο Πανεπιστήμιο, προσφέροντας έτσι ένα υγιές και ισορροπημένο φυσικό περιβάλλον, τόσο για το προσωπικό όσο και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας.

Παράλληλα, η ενδυνάμωση και ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μελών του Πανεπιστημίου μέσω των δράσεων του Ομίλου, δύναται να συμβάλει στη δημιουργία επιστημόνων που εκτιμούν και προστατεύουν το περιβάλλον, τα ζώα και τα φυτά, ανεξαρτήτως της κατάρτισής τους, παρέχοντας έτσι πολύτιμα μέλη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
 
 
pfologo
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Facebook: Περιβαλλοντικός και Φιλοζωικός Όμιλος
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram: @green.ucy