ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
O Όμιλος Διεθνών Φοιτητών ιδρύθηκε το 2006 ως Ευρωπαϊκός Όμιλος με σκοπό να φέρει σε επαφή Κύπριους και  φοιτητές Εράσμους . Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Όμιλος μετονομάστηκε σε Όμιλο Διεθνών Φοιτητών διότι το Πανεπιστήμιο άρχισε να δέχεται φοιτητές μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής από όλο τον κόσμο. Στόχοι του Oμίλου είναι η δημιουργία δεσμών φιλίας, η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και η γνωριμία των φοιτητών με διαφορετικές κουλτούρες. Οι δράσεις του επικεντρώνονται στην κοινωνικοποίηση των Erasmus και Διεθνών Φοιτητών κατά τη διαμονή τους στη Λευκωσία. Επίσης, προωθεί προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και βοηθά τους Κύπριους φοιτητές να συμμετάσχουν σ'αυτά.

Οι δράσεις του Ομίλου αποτελούνται συνήθως από εκδρομές σε διάφορα μέρη της Κύπρου, πάρτυ, οργάνωση παιχνιδιών στην πόλη, διαπολιτισμικά δείπνα, τουρνουά φούτσαλ ή άλλα αθλήματα και διαδραστικά εργαστήρια. Επίσης, o Όμιλος έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή η οποία ονομάζεται "Erasmus on Air" στο UcyVoice, όπου συμμετέχουν Διεθνείς, Erasmus και Κύπριοι φοιτητές. Πολλές από τις δράσεις του Oμίλου γίνονται σε συνεργασία με άλλους μη- κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Αν είσαι Κύπριος ή Erasmus/Διεθνής φοιτητής και θα ήθελες να μπεις στην ομάδα του Ομίλου ή να συμμετέχεις στις δράσεις μας, επικοινώνησε μαζί μας.
 
 18033552 935382559898221 863520502764232520 n
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Facebook: International Students' Club ISC
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  |   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.