Υπηρεσία Ανάπτυξης Πανεπιστημίου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»
Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος
 
Γραμματέας:

Ειρήνη Παλαίχωρου
Τηλ.: 22894348
Φαξ: 22895016
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
 
Παρεχόμενες υπηρεσίες Πάροχος Τηλ. Επικοινωνίας Email
Διαχείριση δημόσιων συμβάσεων/προσφορών για εμπορικές δραστηριότητες Άθως Χρυσάφης 22894450/4174/5555 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έκδοση Πανεπιστημιακής κάρτας Άλκης Σωφρονίου 22894552/5555 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαχείριση συστήματος κράτησης αιθουσών και άλλων χώρων Έμυλη Πατσαλίδου 22894484/4174/5555 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματειακή υποστήριξη Τομέα Εμπορικών Δραστηριοτήτων
Αξιολόγηση / Επανασχεδιασμός / αυτοματοποίηση διεργασιών Βασίλης Παναγιώτου 22894364 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αξιολόγηση και Εισαγωγή καινοτόμων και προηγμένων πληροφορικών συστημάτων
Διαχείριση των “αξιολογήσεων” (rankings) εκ μέρους του ΠΚ
Διαχείριση διεργασίας Διεθνούς Πιστοποίησης οντοτήτων
Υποστήριξη επιτροπής ανάπτυξης
Γραμματειακή υποστήριξη ΥΑΠ και Τομέα στρατηγικών μελετών και υποστήριξης αναπτυξιακών έργων Ειρήνη Παλαίχωρου 22894348 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για το προσωπικό της Υπηρεσίας πατήστε εδώ https://ucy.ac.cy/uds/el/staff