Ευρωπαϊκή Βραδιά του Ερευνητή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
29 Σεπτεμβρίου 2023Εκστρατεία Ελέγχου Γνωστικών και Συναισθηματικών Δυσκολιών, 20 Απριλίου 2024
16 Απριλίου 2024Ημερίδα και Ομάδες Εστίασης για το Long COVID
Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης (ΚΕΝ) διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης και ομάδες εστίασης για το Long COVID το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στο Πανεπιστημίου Κύπρου, Καλλιπόλεως 75, 1678 Λευκωσία.
Στην ημερίδα, η ερευνητική ομάδα από το ΚΕΝ θα παρουσιάσει την έρευνα που διεξάγει για τη μελέτη του Long COVID στην Κύπρο στα πλαίσια του έργου BRAINN. Επίσης, επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το Long COVID και μέλη της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου θα μιλήσουν για το long COVID και την αντιμετώπιση του στην Κύπρο.
Οι ομάδες εστίασης έχουν σκοπό την καλύτερη κατανόηση των εμπειριών και αναγκών ατόμων που βιώνουν Long COVID και των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με τη θεραπεία ασθενών με Long COVID.
Όλα τα μέρη της εκδήλωσης είναι δημόσια και δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα και τις ομάδες εστίασης εδώ.

