Θα διοργανώνονται διαδικτυακά σεμινάρια με σκοπό τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τους εταίρους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σχετικά με διάφορες ερευνητικές δραστηριότητες και για την περαιτέρω ενίσχυση και τη διατήρηση αυτής της συνεργασίας. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη ψηφιοποίηση εργαλείων αξιολόγησης και αποκατάστασης, την εναρμόνιση πρωτοκόλλων νευροαπεικόνισης, το συνδυασμό μη επεμβατικής εγκεφαλικής διέγερσης με νευροαπεικόνιση και ηλεκτροφυσιολογία, τη σύνταξη προτάσεων επιχορήγησης και την υποστήριξη έρευνας και καινοτομίας.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επίτευξη των στόχων του BRAINN:

  1. Στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, που διοργάνωσε το King’s College του Λονδίνου στις 28 Φεβρουαρίου 2023, διεξήχθει η παρουσίαση του διαδικτυακού εργαλείου γνωστικής αξιολόγησης COGNITRON και της αποτελεσματικότητάς του στην καταγραφή των νευροψυχολογικών ελλειμμάτων του παρατεταμένου COVID-19.
  2. Στο δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο, που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στις 20 Απριλίου 2023, ειδικοί εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ εισήγαγαν τα μέλη του BRAINN στις έννοιες της μη επεμβατικής εγκεφαλικής διέγερσης και το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ηλεκτροεγκεφαλογραφία και μαγνητική τομογραφία για την εξατομίκευση της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου παρουσιάστηκε επίσης το Πρόγραμμα Κατηγοριοποίησης, ένα πρόγραμμα γνωστικής αποκατάστασης που αναπτύχθηκε από την καθ. Φώφη Κωνσταντινίδου.