ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε να γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2024!


Το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2024".


Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024
  • Τοποθεσία:    Προθάλαμος, Κτίριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων 07
  • Στάθμευση:  Αναζητήστε τις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες, που είναι επισημασμένες με κόκκινο στο συνημμένο χάρτη.

 

Θα υπάρχει διαγωνισμός με πλούσια δώρα!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στον Προθάλαμο του κτηρίου ΚΟΔ 07 θα υπάρχουν σταθμοί ενημέρωσης από τα ακόλουθα γλωσσικά Ινστιτούτα/οργανισμούς: 

Aula Cervantes, British Council,  Confucius Institute, EUNIC Cluster, French Institute, Goethe Institute, Società Dante Alighieri, Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ευρωπαϊκό Γραφείο Αντιπροσωπεία στην Κύπρο, Κέντρο Γλωσσών και Σύλλογος Διγλωσσίας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί μας διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2024. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΕΣ

 

Ενόψει του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από τις γλώσσες τις οποίες προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στους προπτυχιακούς φοιτητές.

 

Οι έμπειροι διδάσκοντες του Κέντρου Γλωσσών, του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας και του Ινστιτούτου Κομφούκιος, έχουν ετοιμάσει για εσάς, από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00, μία μικρή διασκεδαστική παρουσίαση για να πάρετε μία γεύση από την γλώσσα και την κουλτούρα που αντιπροσωπεύουν. 

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δέκα (10) γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ρωσικά, Τουρκικά και Κυπριακή Νοηματική. Για το πρόγραμμα των ‘’Language Tasters’’ πατήστε εδώ!

 

Η διάρκεια κάθε δοκιμαστικού μαθήματος είναι 20 λεπτά, και σε κάθε δοκιμαστικό θα συμμετέχουν μέχρι 15-20 άτομα. 

 

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα  δοκιμαστικά Language Tasters/Speak Dates” θα βιντεοσκοπούνται για σκοπούς προώθησης της εκδήλωσης και τήρησης αρχείου δραστηριοτήτων.  

 

Ελάτε να ανακαλύψετε μια νέα γλώσσα που δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα! Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (πατήστε εδώ)!