Ταξίδι στο άπειρο του γαλαξία μέσω επίσκεψης στο Πλανητάριο της Κύπρου

Τελευταία Υπενθύμιση – Αποφοίτησες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2018 & 2021-2022;
19 Απριλίου, 2024
Ψυχική Ανθεκτικότητα, Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη για Νέες Μητέρες
18 Μαΐου, 2024
Τελευταία Υπενθύμιση – Αποφοίτησες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2018 & 2021-2022;
19 Απριλίου, 2024
Ψυχική Ανθεκτικότητα, Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη για Νέες Μητέρες
18 Μαΐου, 2024

Βιωματική επίσκεψη με προγράμματα εικονικής πραγματικότητας και παιχνίδια εξομοίωσης στο Πλανητάριο Κύπρου «Ταμασού και Ορεινής» που διοργανώνεται από το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων, αποκλειστικά για τις/τους απόφοιτες/τους του Πανεπιστημίου Κύπρου και τις οικογένειές τους.

Το πρόγραμμα της δράσης περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση ηλίου στο ηλιοσκόπιο/αστεροσκοπείο του Πλανηταρίου με συστήματα πολυμέσων για αστροπαρατήρηση και ουρανογραφία με την καθοδήγηση/ενημέρωση του αστρονόμου, για ενήλικες & παιδιά (δωρεάν, διάρκειας 20 λεπτών).
  • Προβολή στο θόλο + με διάλεξη για ενήλικες  (δωρεάν, διάρκειας 45 λεπτών).
  • Προβολή στο θόλο + με διάλεξη για παιδιά (δωρεάν, διάρκειας 45 λεπτών).
  • Εμπειρία προσομοίωσης (VR 360) διαστημικού ταξιδιού και εξερεύνησης για παιδιά (€5 – διάρκειας 5 λεπτών). Σημειώνεται ότι για συμμετοχή στο τελευταίο οι ενδιαφερόμενες/νοι θα πρέπει κατά την ηλεκτρονική κράτηση/εγγραφή τους για συμμετοχή στη δράση, και συγκεκριμένα στην ενότητα «Σχόλια», να δηλώσουν ξεχωριστά το ενδιαφέρον, αναφέροντας τον αριθμό των παιδιών. Η πληρωμή του κόστος συμμετοχής από την/τον ενδιαφερόμενη/νο θα πρέπει να γίνει την ημέρα της εκδρομής στο ταμείο του Πλανηταρίου.
  • Συνάντηση στην καφετέρια του Πλανηταρίου για συζήτηση με καφέ/χυμό κ.λπ.

Μετά το πέρας της δράσης, τα μέλη της UCY ALUMNI COMMUNITY θα έχουν και την ευκαιρία να προμηθευτούν και αναμνηστικά προϊόντα που διατίθενται προς πώληση στο Πλανητάριο.

Λεπτομέρειες & Εγγραφές: https://applications.ucy.ac.cy/pub_alumni_open/P_WEBPAGE_EVENTS2

Πλανητάριο-Αστεροσκοπείο Κύπρου: Διεύθυνση – Σταύρου Στυλιανίδη, Επισκοπειό 2642 Λευκωσία, Ηλ. διεύθυνση – [email protected], Τηλέφωνο – +357 22 278700