Ιανουάριος-Νοέμβριος 1953

ISBN 960-406-928-4
224 σελ.
20.5 x 14 εκ.
Ένα μικρό τετράδιο 19×26 εκατοστών, λησμονημένο για πέντε περίπου δεκαετίες, με επικεφαλίδα «Από τη ζωή μου στην Κορέα. 1952-53. Λίγες δύσκολες και ευχάριστες στιγμές ζωής μου εις το Εκ. Σ. Ελλάδος», θα εκτελέσει χρέη ημερολογίου ενός Έλληνα στρατιώτη ο οποίος αποσπάται στο Εκστρατευτικό Σώμα της Ελλάδας στην Κορέα. Σε αυτό το ημερολόγιο ο Γεώργιος Παγωμένος θα καταγράψει όλα όσα έζησε και είδε στους δέκα μήνες παραμονής του στην Κορέα: το φόβο του θανάτου που ελλοχεύει σε κάθε σημείο και κάθε στιγμή· τη θλίψη από τους τραυματισμούς, τους ακρωτηριασμούς και την απώλεια συντρόφων και συστρατιωτών · την απόγνωση από τις κακουχίες, το κρύο και την έλλειψη ύπνου· την πλήξη της αδράνειας σε ήσυχες περιόδους· και τα ανθρώπινα ευχάριστα διαλείμματα ανάμεσα στις σφοδρές πολεμικές επιχειρήσεις.Μια πολύ ενδιαφέρουσα αφήγηση της ζωής ενός απλού στρατιώτη ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πυρός, και για τον οποίο εκείνο που έχει σημασία δεν είναι η ευρύτερη στρατηγική ή οι τακτικές του πολέμου, ούτε οι διπλωματικές ή πολιτικές περίπλοκες, αλλά η –ηρωική εν πολλοίς –διαφύλαξη του τομέα ευθύνης του από τον εχθρό και η δική του καθημερινή επιβίωση.
ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Έντυπη μορφή:

Για πωλήσεις στο εξωτερικό, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για το ταχυδρομικό κόστος των βιβλίων που έχετε αγοράσει.

Νέα μειωμένη τιμή: €5 (κανονική τιμή 12)
Για αγορά του βιβλίου μέσω διαδικτύου απαιτείται χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, MasterCard, American Express).
Η αγορά πραγματοποιείται μέσω της JCC. Για να προχωρήσετε σε αγορά πατήστε εδώ.


Ηλεκτρονική μορφή (pdf):
Tιμή: €5
Για εξασφάλιση της ηλεκτρονικής έκδοσης του βιβλίου πατήστε εδώ για αγορά του δικαιώματος πρόσβασης στην ηλεκτρονική έκδοση (μετά την αγορά θα σας σταλεί η ηλεκτρονική έκδοση).

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποια μορφή έχετε αφοράσει το βιβλίο (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) στην ηλ. διεύθυνση [email protected] 

Δείγμα Βιβλίου
Για δωρεάν δείγμα βιβλίου, πατήστε εδώ