Εκπαίδευση για επαγγελματίες

Για πρώτη φορά, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις, δεξιότητες και την καριέρα σας μέσα από τα Μαθήματα και Εργαστήρια που προσφέρονται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και στόχους, μπορείτε να επιλέξετε απλά να  παρακολουθήσετε ένα μάθημα ή εργαστήρι (attend for a certificate) ή να γραφτείτε σε αυτό (register for credit) συμμετέχοντας ενεργά  σε εργασίες και εξετάσεις.

Καθώς πολλές νέες τάσεις διαμορφώνουν τον χώρο εργασίας, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι περισσότερο από ποτέ σημαντική για να πετύχουν οι οργανισμοί ένα βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τα μαθήματα και εργαστήρια διεξάγονται από διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Με τη συμμετοχή σας στα μαθήματα Επαγγελματικής Ανάπτυξης θα λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση όχι μόνο για να γίνετε πιο αποδοτικοί, αλλά θα αισθανθείτε και πιο ικανοποιημένοι και δημιουργικοί στη δουλειά σας.

Για προεπισκόπηση των μαθημάτων του Προγράμματος, πατήστε εδώ.

Τα μαθήματα που προσφέρονται μόνο για το πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης, ανακοινώνονται στην ενότητα Ημερολόγιο https://www.ucy.ac.cy/mschrm/calendar/.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email ή τηλεφωνήστε μας: mschrm@ucy.ac.cy, +357 22893635, +357 22893740, +357 22893650
Κάνετε αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/Ywh7KlBF1A8hLW7p1