Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία και αποτελεί αδιαμφισβήτητα καταλύτη αλλαγών ζωής για τους φοιτητές του. Με έδρα του τη Λευκωσία, το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει την ευκαιρία της κατανόησης του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου και καταρτίζει στελέχη ικανά να διαχειρίζονται και να συντονίζουν αποτελεσματικά καίρια στρατηγικά θέματα που απασχολούν τους οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα της οικονομίας.

Στο Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου θα ενταχθείτε σε μία κοινότητα της οποίας τα μέλη προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις σπουδών, κατέχουν εξαιρετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιδόσεις, διαγράφουν μια υποσχόμενη σταδιοδρομία, και αναπτύσσουν μεταξύ τους συνεργασία, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους τους. Στο Πρόγραμμα αυτό θα επωφεληθείτε από την ενεργή συμμετοχή σας στη διαδικασία της μάθησης μέσω της εποικοδομητικά κριτικής σκέψης, των διαδραστικών συζητήσεων και των αναλύσεων πρακτικών εφαρμογών στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

 

Η συμμετοχή σας στο Πρόγραμμά μας (το οποίο προσφέρει την επιλογή της πλήρους ή της μερικής φοίτησης) θα ενισχύσει την επαγγελματική σας παρουσία και θα σας εξοπλίσει με όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να εξελιχθείτε σε ένα ευέλικτο στέλεχος στον οργανισμό σας, ορθά προσανατολισμένο στην αγορά εργασίας και παράλληλα ικανό να επιτύχει στο σύγχρονο, ραγδαία μεταβαλλόμενο, παγκοσμιοποιημένο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η καινοτομία, η πρακτική, οι νέες μέθοδοι διδασκαλίας, το μεγάλο εύρος εξειδικευμένων μαθημάτων, η έμφαση στην ομαδική εργασία, η μελέτη πραγματικών περιπτώσεων, οι επισκέψεις σε οργανισμούς, η σύνδεση με την έρευνα, ο διεθνής προσανατολισμός του Προγράμματος και η διασύνδεσή του με την ευρύτερη, παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα αποτελούν μόνο μερικά από τα κλειδιά που χρησιμοποιούμε στο Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου για να διανοιχθούν μπροστά σας καινούριες, ασφαλείς και εγγυημένες προοπτικές.

Κατέχοντας επί σειρά ετών τη διαπίστευση EFMD του ομώνυμου διεθνούς οργανισμού, ο οποίος πιστοποιεί την ποιότητα των μαθημάτων που προσφέρουν τα προγράμματα διοίκησης ανά τον κόσμο και τις διαδικασίες που αυτά ακολουθούν, το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρεται από διεθνούς κύρους, έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό που προέρχεται από κορυφαία πανεπιστήμια της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Εδράζεται σε μία υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη και διαθέτει χώρους διδασκαλίας άρτια εξοπλισμένους με υποδομή αιχμής για να προσφέρει έτσι ένα ολοκληρωμένο και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος σε αυτή την αληθινά μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία,  η οποία συνεχώς θα σας επιβραβεύει για την επιλογή σας, θα μένει για εσάς ευχάριστα αξέχαστη και θα σας καθοδηγεί στην ουσιαστική και σωστή διευθέτηση κάθε είδους επιχειρηματικού ζητήματος. Θα ήταν χαρά μας να σας καλωσορίζαμε στην οικογένεια του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, μια οικογένεια που μετράει ήδη πέραν των 1200 αποφοίτων. Παραμένουμε ευχαρίστως στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μπορεί να χρειάζεστε.

Οι Διευθυντές του Προγράμματος,

Καθηγήτρια Ειρήνη Καραμανού 
Aναπληρωτής Καθηγητής Μάριος Θεοδοσίου